OM HJEMMESIDEN

Villusionistes.dk ejes og drives af Villusionistes Danmark ApS, CVR-nr. 36927453 (herefter ”Villusionistes").

Følgende vilkår og betingelser finder anvendelse på køb af varer på villusionistes.dk.

BESTILLING

På Villusionistes.dk kan du bestille varer via vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Det er også muligt at bestille på telefon 51938493 eller på mail til villusionistesdk@gmail.com

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Villusionistes.dk. Hvis du er under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre. Aftaler, som indgås af børn og unge under 18 år, kan annulleres af en forælder.

Når du har sendt en bestilling på varer, modtager du en ordrebekræftelse pr. e-mail, og vi ringer eller skriver hurtigst muligt til dig for at aftale nærmere om levering.

LEVERING

Ved ordrer på minimum 1.000 kr. leverer vi fragtfrit i København og Nordsjælland. Levering sker normalt meget hurtigt og kan forventes indenfor 1-5 dage (ring eller skriv til os, hvis det haster). Ved ordrer på under 1.000 kr., koster fragten 100 kr. inkl. moms.

Hvis du ønsker levering på det øvrige Sjælland, Fyn og Jylland, koster fragten 150 kr. inkl. moms, hvis du bestiller for under 3.000 kr. I dette område leveres ordrer på minimum 3.000 kr. fragtfrit.

Kontakt os, hvis du ønsker levering til Bornholm. Vi leverer desværre ikke til Færøerne og Grønland.

BETALING

Betaling kan ske ved bankoverførsel eller med MobilePay. 

FORTRYDELSE

Du har ret til at fortryde din bestilling på Villusionistes.dk inden for 14 dage. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har fået leveret dine varer. For at udøve fortrydelsesretten skal du telefonisk eller skriftligt meddele os din beslutning om at fortryde bestillingen i en utvetydig erklæring. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Hvis fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv afholde udgifter forbundet med at sende varen forsvarligt retur.

Varen sendes i den originale emballage til:

Villusionistes Danmark ApS

Toftevej 50

Søborg

3250 Gilleleje

Hvis du fortryder dit køb, refunderer vi uden gebyr alle betalinger modtaget fra dig. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelse. Du bedes derfor sørge for at lade information om dit fulde navn og bankkonto følge returpakken. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

REKLAMATION

Når du handler på Villusionistes.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten løber fra den dag, hvor du har fået leveret dine varer. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. En rettidig, berettiget reklamation betyder, at du afhængig af den konkrete situation enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Reklamationsretten bortfalder, hvis fejlen eller manglen er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes i forsvarlig emballage til os på vores adresse. Når du returnerer varen, bedes du beskrive fejlen. Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Husk derfor at få en kvittering for afsendelse, så vi kan refundere dine omkostninger.

Reklamationsretten er begrænset af varens naturlige holdbarhed.

LOGSTATISTIK

Villusionistes.dk anvender ikke cookies, men alene en logstatistik, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende, websitet har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. Vi bruger logstatistik for at forbedre websitet og dets funktionaliteter.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at kunne handle på villusionistes.dk skal du oplyse navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Oplysningerne bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår oplysningerne vedrører. Oplysningerne videregives eller sælges ikke til udenforstående.

Villusionistes registrerer ikke personfølsomme oplysninger, og som kunde har du mulighed for at få indsigt i vores registrering af data om dig og for at gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger. Henvendelser herom kan rettes til villusionistesdk@gmail.com.